Thursday, March 22, 2012

Surfi ja muuseumipaev

Tana hommikul kaisin inkvisitsioonimuuseumis. Asub vaga ilusas majas taiesti kesklinnas ja siin siis viidi labi inkvisitsiooni, ehk igasuguste innovaatiliste piinamismeetoditega veendi inimesi tunnistama yles, et nad on noiad voi ketserid. Majas on ka aken kuhu tahelepanelikud naabrid said vaartuslikku informatsiooni esitada kirja naol nende isikute kohta, keda voiks inkvisitsioonile kutsuda.
Teine osa paevast moodus juba tuttavas kohas - Olja oli Cafe El Muelles - teisel korrusel, joi maracuya mahla ja soi cevichet


 Mina aga kaisin surfamas. Tana oli eriti hea ilm - kovem tuul ja taielik paike. Isu oli taiega kaugusesse kihutada. Kahjuks vigastasin jalga mingil zhiletiteraval korallil, aga muidu oli koik ok.
Ohtustasime mingis peenemas kohas kus Olja tellis carpacciot (millest mina paremat vist ei olegi saanud ja Oljal ka ei tulnud meelde), mina salati krevettidega ja shampinjonisupi, mis olid ka vaga maitsvad. Magustoiduks kahe peale yhe chocolat mousse, mis oli vaga vange, aga ka maitsev.

1 comment:

  1. Hei kullakesed! Väga lahe on lugeda teie tegemistest. Jätkake samas vaimus! :) Muideks, ega te pole laadinud kuhugi rohkem pilte?
    Kallid teile,
    Diana

    ReplyDelete