Monday, March 19, 2012

Surf Cartagenas

Tána Olja suutis ajalehe vahelt olevalt kaardilt leida surfiklubi Cartagenas. Laksimegi sinna. Klubi oli kyll lahti, aga soovitati kraam votta alates kella 15.00st kuna siis tuleb tugev tuul. Korval oli aga lahe kahekorruseline kohvik, kus oli teine korrus ja see asi enam vahem vee aares. Teisel korrusel aga lamamistoolid, kunstmuru ja yldse vaga tore.
Tellisime seal jalle varsked mahlad. Seal pakuti ka ceviche- mida oleme korra Bogotas juba proovinud.

Siin tehti seda teisest kalast, aga jalle oli vaga hea. See on nii hea toit, et seda voib enam-vahem maiustusena pugida. Votsime seda kaks korda. Kalamehed toid vahepeal paatidega merelt kala – igasuguseid elukaid, kuigi vaikesi ahvenaid oli ka.

Sobival ajal laksin siis surfama. Varustus anti vaga mugav kuigi oluliselt vaiksem laud kui mul kodus (117 liitrit kodus, siin 103l). Vesi oli supersoe, ei olnud vaja kalipsot, aga votsin yhe pikkade kaistega sargi, et kaitsta paikese vastu.
Soitsin ca 2 tundi. Paris suured lained, aga eriti ei murdunud, seega oli vaga monus soita. Paike ka liialt ei poletanud.
Ohtust soime yhe linnapargi aarses majas teisel korrusel. Seal olid mingid eripakkumised kalast. Paberil ega piltidega seda kirjas ei olnud, seega kysisime ettekandja soovitust. Saime mingi praetud valge kala lisanditega. Joime suured maracuyá mahlad.

No comments:

Post a Comment