Tuesday, March 13, 2012

Soolaklooster

Tervitused koigile.

Oleme siin kovasti kohalikke puuvilju puginud. Neil on mingi 10 sorti erinevaid asju mida mujal maailmas ei tunta ja siiamaani on koik vaga head olnud. Praegu tulime ka poest ja kott on raskelt puuvilju tais. Teeme neist ka pilte, millalgi siis naete.
Yldse moeldes sellele, mis mul reiside juures eriti meeldib olen joudnud paarile olulisele vastusele ja yks neist ongi kohalikud puuviljad. Need maitsed on ikka vaga voimsad ja seda kuskilt pohjamaalt ei saa.

Tana kaisime Bogota lahedal soolakirikus. Ehk see on katedraal, mis on ehitatud sygavale maa alla. Paris voimas oli - sellised ponevalt valgustatud paarikymne meetri korgused saalid. Igal pool soolast seinad.

Soitsime sinna kohaliku bussiga, mis oli omaette ponev kogemus. Tundub, et bussiari voetakse siin vaga tosiselt, sest neil on sellised tyybid bussidega kaasas, kes igas peatuses maha hyppavad ja inimesi veenavad nende bussile tulema. Aga koik teenus tootas veatult ja suht soodne ka - 50 km soitu ja maksab ca 1.5eurot.

Kohvi on siin spets kohtades ka paris hea kuigi ei ytleks, et midagi vaga erilist. Tana laheme yhte Ummi ja Kribu poolt soovitatud piirkoda ohtust sooma. Kui joudu on, kuna Olja nii vasinud, et hakkas juba arvama, et ehk ei lahegi .. . .Praeguseks side lopp.

Ylo

No comments:

Post a Comment