Tuesday, March 20, 2012

Linnaekskursioon

Tána sebis hotelli omanik meile giidi. Ta andis meile raha-tagasi garantii rahulolu kohta. Tuli Antonio, tugev seksuaalvahemuste esindaja. Tais meigis, 15 sormusega (hobe smaragdidega). Aga tegelane oli toesti vaga hea giid. Kaisime esiteks yhes kloostris, mis oli mae otsas ja kust avanes fantastiline vaade linnale. Kloostril endal oli vaga armas siseou.

Jargmiseks laksime St Felipe kindlust kylastama. See on paris uhke kindlus, kujundatud Euroopa militaartehnoloogide poolt 16sajandil. Eriparane oli seal selline kaikude systeem, mis oli moeldud esiteks liikumiseks patareide vahel, aga ka kommunikeerimiseks ja vaenlaste ryndamiseks.
Antonio naitas meile ka vanalinna ja seal erinevaid olulisi hooneid, sealhulgas kohta, kuhu koguti aafrikast toodud orje ja ka maja kus hoiti linna kulda ja smaragde. Parast seda hakkas Antonio meid viima erinevatesse linna butiikidesse ja koige pikemalt pidime olema smaragdipoes, kus vaga yritas Oljale mingeid paarituhande dollari hinnalisi sormuseid sokutada.
Tana ostsime jalle hulga puuvilju poest, millest meloni ja yhe grenadilla ka ara soime.

Lounat soime yhes taitsa kohalikus sooklas, kus tehti taiesti soodavat kohalikku toitu (supp (tyypi herne) ja praad - frityyritud kana, plantaani, ubade ja riisiga).

Kokku louna maksis ca 4 eurot kahele.
Proovisime ka surfama minna, aga seekord tuult piisavalt ei tulnud. Ehk homme uuesti.
Ohtut soime yhel agedal vanalinna valjakul - seekord pitsa ja pasta.
Hard Rock Cafe Cartagenas joime mojito cubano ja Olja vottis mingi alkoholivaba aarmisel maitsva suure kokteili. Laheme nyyd magama.

No comments:

Post a Comment