Sunday, March 18, 2012

Medellini ilustandardid

Arvestades, et kogu maailm liigub pigem yhtlustuvate ilustandardite poole, on huvitav todeda, et moned kohad tahavad eristuda. Medellin naiteks.
Siin on ilustandardiks lisaks ka mujal aktsepteeritavatele suurtele rindadele ka suur tagumik. Ma ei suuda pilti leida veebist, aga kui te suudate ette kujutada enam-vahem normaalseid jalgu, mille otsas on paar numbrit suurem tagumik, siis see ongi Medellini eeskuju. Ja seda muidugi loomulikult ei saavuta, vaid Medellinis on riigi koige suurem plastilise kirurgia toostus ja need tagumikud siis tehakse selliseks. Lisaks muidugi ka rinnad, huuled ja muu vark ja Medellinis on taiesti aktsepteeritav, et isa kingib naiteks tytrele rinnaopi.

Lisaks on veel huvitav, et ylekaalulisust naistel pigem rohutatakse - st et just ylekaalulised on nii liibuvates riietes nagu sardellid. Ja ylekaalulised mehed pidid siin olema popimad, kuna enamik tanaval magavaid eluheidikuid on peened, aga rikkamad saavad endale korralikumat toitu lubada. Ja muide koige kovem kohalik toit on selline, kus on paar praetud muna, suur peekoniviil, verivorst, praetud tavalised vorstid, oad ja avokaado - jah koik yhel taldrikul.

No comments:

Post a Comment